Существование и единственность решения задачи Коши для стохастического дифференциального уравнения реакции-диффузии нейтрального типа - Станжицкий, А.Н.; Цуканова, А.О. (Нелінійні коливання, 2016)
Доведено теорему iснування та єдиностi м’якого розв’язку задачi Кошi для стохастичного диференцiального рiвняння нейтрального типу в гiльбертовому просторi. We prove a theorem on existence and uniqueness of a mild solution to the Cauchy problem for one stochastic differential equation of neutral type in a weighted Hilbert space.