О поведении решений некоторых систем дифференциальных уравнений, частично разрешенных относительно производных, в случае полюса - Лиманская, Д.Е. (Нелінійні коливання, 2017)
Дослiджуються питання iснування аналiтичних розв’язкiв деяких систем звичайних диференцiальних рiвнянь, частково розв’язуваних вiдносно похiдних. Отримано достатнi умови iснування аналiтичних розв’язкiв задачi Кошi у випадку полюса. Встановлено оцiнку таких розв’язкiв у деякiй областi та дослiджено питання щодо числа розв’язкiв. We study existence of analytic solutions to some systems of ordinary differential equations partially solved with respect to derivatives. We obtain sufficient conditions for a Cauchy problem to have an analytic solution in the case of a pole. An estimate for such solutions on a certain domain is given, and the question on the number of solutions has been studied.