Об асимптотических свойствах решений дифференциально-функционального уравнения с линейно преобразованным аргументом - Бельский, Д.В.; Пелюх, Г.П. (Нелінійні коливання, 2017)
Встановлено новi властивостi розв’язкiв диференцiально-функцiонального рiвняння з лiнiйно перетвореним аргументом. We find new properties of solutions of differential-functional equation with a linearly transformed argument.