Асимптотические представления быстро меняющихся решений существенно нелинейных дифференциальных уравнений второго порядка - Гержановская, Г.А. (Нелінійні коливання, 2017)
Встановлено асимптотичнi зображення для швидко змiнних розв’язкiв iстотно нелiнiйних диференцiальних рiвнянь другого порядку. We establish asymptotic representations of rapidly varying solutions of essentially nonlinear differential equations of the second order.