Слабовозмущенные краевые задачи для интегральных уравнений Фредгольма с вырожденным ядром в банаховых пространствах - Журавлев, В.Ф.; Фомин, Н.П. (Нелінійні коливання, 2017)
Розглянуто слабкозбуренi крайовi задачi для iнтегральних рiвнянь Фредгольма з виродженим ядром у банахових просторах. Отримано умови бiфуркацiї з точки ε = 0 розв’язкiв слабкозбурених крайових задач для iнтегральних рiвнянь Фредгольма з виродженим ядром у банахових просторах. We consider weakly perturbed boundary-value problems for Fredholm integral equations with degenerated kernel in Banach spaces. We obtain bifurcation conditions for solutions of weakly perturbed boundaryvalue problems for Fredholm integral equations with degenerated kernel in Banach spaces spaces from the point ε = 0.