Асимптотика розв'язків крайових задач для лінійних сингулярно збурених систем диференціальних рівнянь у випадку кратного спектра граничної матриці - Віра, М.Б. (Нелінійні коливання, 2018)
Розглядається питання про iснування розв’язку крайової задачi для сингулярно збуреної лiнiйної системи диференцiальних рiвнянь у випадку кратного спектра граничної матрицi. We consider the problem of existense a solution for a boundary-value problem for the singular perturbed linear systems of differential equations in case of multiple spectrum of the boundary matrix.