Решение задачи Римана-Гильберта для голоморфного вектора методом Булигана-Жиро - Токибетов, Ж.А.; Сарсекеева, А.С.; Болтирекова, Р. (Нелінійні коливання, 2018)
Знайдено умови, що гарантують можливiсть зведення природного аналога типової крайової задачi для системи Кошi – Рiмана. Задача Рiмана – Гiльберта для голоморфного вектора в багатовимiрнiй областi зводиться до iнтегрального рiвняння Фредгольма. Conditions that guarantee the possibility of reducing a natural analog of the typical boundary-value problem for the Cauchy – Riemann system are found. The Riemann – Hilbert problem for the holomorphic vector in the multidimensional domain is reduced to the integral Fredholm equation.