Поліморфізм генів пшениці, які визначають якісні ознаки, у харчових продуктах

Aims. Control of wheat grain used for fl our production is an important issue for high-quality bread, noodles, cakes and semi-frozen dough. Allelic variation of genes of high molecular weight glutenin (Glu-A1, Glu-B1, Glu-D1) and polyphenol oxidase (PPO) genes, presence of wheat-rye 1RS translocat...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2015
Hauptverfasser: Степаненко, А.І., Степаненко, О.В., Моргун, Б.В.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2015
Schriftenreihe:Фактори експериментальної еволюції організмів
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/177379
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Поліморфізм генів пшениці, які визначають якісні ознаки, у харчових продуктах / А.І. Степаненко, О.В. Степаненко, Б.В. Моргун // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 16. — С. 161-165. — Бібліогр.: 15 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine