Поліморфізм генів пшениці, які визначають якісні ознаки, у харчових продуктах
Aims. Control of wheat grain used for fl our production is an important issue for high-quality bread, noodles, cakes and semi-frozen dough. Allelic variation of genes of high molecular weight glutenin (Glu-A1, Glu-B1, Glu-D1) and polyphenol oxidase (PPO) genes, presence of wheat-rye 1RS translocat...
Gespeichert in:
| Datum: | 2015 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | , , |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2015
|
| Schriftenreihe: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/177379 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Поліморфізм генів пшениці, які визначають якісні ознаки, у харчових продуктах / А.І. Степаненко, О.В. Степаненко, Б.В. Моргун // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 16. — С. 161-165. — Бібліогр.: 15 назв. — укр. |