Поліморфізм генів пшениці, які визначають якісні ознаки, у харчових продуктах
Aims. Control of wheat grain used for fl our production is an important issue for high-quality bread, noodles, cakes and semi-frozen dough. Allelic variation of genes of high molecular weight glutenin (Glu-A1, Glu-B1, Glu-D1) and polyphenol oxidase (PPO) genes, presence of wheat-rye 1RS translocat...
Saved in:
| Date: | 2015 |
|---|---|
| Main Authors: | , , |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2015
|
| Series: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
| Subjects: | |
| Online Access: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/177379 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Cite this: | Поліморфізм генів пшениці, які визначають якісні ознаки, у харчових продуктах / А.І. Степаненко, О.В. Степаненко, Б.В. Моргун // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 16. — С. 161-165. — Бібліогр.: 15 назв. — укр. |