Поліморфізм генів пшениці, які визначають якісні ознаки, у харчових продуктах

Aims. Control of wheat grain used for fl our production is an important issue for high-quality bread, noodles, cakes and semi-frozen dough. Allelic variation of genes of high molecular weight glutenin (Glu-A1, Glu-B1, Glu-D1) and polyphenol oxidase (PPO) genes, presence of wheat-rye 1RS translocat...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2015
Main Authors: Степаненко, А.І., Степаненко, О.В., Моргун, Б.В.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2015
Series:Фактори експериментальної еволюції організмів
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/177379
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Поліморфізм генів пшениці, які визначають якісні ознаки, у харчових продуктах / А.І. Степаненко, О.В. Степаненко, Б.В. Моргун // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 16. — С. 161-165. — Бібліогр.: 15 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine