Про глобальні розв'язки лінійних різницевих рівнянь з відхиленням аргументу - Клопотюк, Л. М.; Могильова, В. В.; Місяць, О. О. (Нелінійні коливання, 2005)
Наведено умови, при яких глобальними розв’язками лiнiйних рiзницевих рiвнянь з аргументом, що вiдхиляється, є розв’язки звичайних рiзницевих рiвнянь We present conditions under which global solutions of linear difference equations with deviating argument are solutions of ordinary difference equations