Интегро-дифференциальные включения с производной Хукуары - Плотников, А.В.; Тумбрукаки, А.В. (Нелінійні коливання, 2005)
Для iнтегро-диференцiального включення з похiдною Хукухари введено поняття квазiрозв’язку i наведено умови, за яких множина квазiрозв’язкiв збiгається з множиною звичайних розв’язкiв, а також доведено теореми про релаксацiю звичайних розв’язкiв i компактнiсть їхньої множини. For an integro-differential inclusion with Hukuhara derivative, we introduce the notion of a quasisolution and give conditions for the set of quasisolutions to coincide with the set of the usual solutions. We also prove theorems on relaxations of the usual solutions and on compactness of the set of such solutions.