Численно-аналитический метод исследования периодических решений интегро-дифференциальных уравнений с частными производными с импульсным воздействием - Ткач, А.Б. (Нелінійні коливання, 2005)
За допомогою узагальнення чисельно-аналiтичного методу встановлюються умови iснування перiодичних по t з перiодом T розв’язкiв системи iнтегро-диференцiальних рiвнянь з частинними похiдними з iмпульсним збуренням. By a modification of the numerical-analytic method we establish conditions for existence of solutions periodic in t with period T for systems of partial integro-differential equations with an impulsive effect.