Морфогенетичний ефект і трофічні властивості хімічно модифікованого крохмалю Д-5аМ у культурі in vitro пиляків та ізольованих зародків ячменю ярого (Hordeum vulgare L.)

Aims. Investigation of gelling capacities and morphogenetic effect of more than 30 chemically modified starches resulted in selection of preparations possessing such positive characteristics as a promotion of direct embryo formation in spring barley anther culture in vitro, improvement of plant rege...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2015
Main Authors: Білинська, О.В., Дульнєв, П.Г.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2015
Series:Фактори експериментальної еволюції організмів
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/177504
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Морфогенетичний ефект і трофічні властивості хімічно модифікованого крохмалю Д-5аМ у культурі in vitro пиляків та ізольованих зародків ячменю ярого (Hordeum vulgare L.) / О.В. Білинська, П.Г. Дульнєв // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 17. — С. 107-111. — Бібліогр.: 12 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine