Морфогенетичний ефект і трофічні властивості хімічно модифікованого крохмалю Д-5аМ у культурі in vitro пиляків та ізольованих зародків ячменю ярого (Hordeum vulgare L.)

Aims. Investigation of gelling capacities and morphogenetic effect of more than 30 chemically modified starches resulted in selection of preparations possessing such positive characteristics as a promotion of direct embryo formation in spring barley anther culture in vitro, improvement of plant rege...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2015
Hauptverfasser: Білинська, О.В., Дульнєв, П.Г.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2015
Schriftenreihe:Фактори експериментальної еволюції організмів
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/177504
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Морфогенетичний ефект і трофічні властивості хімічно модифікованого крохмалю Д-5аМ у культурі in vitro пиляків та ізольованих зародків ячменю ярого (Hordeum vulgare L.) / О.В. Білинська, П.Г. Дульнєв // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 17. — С. 107-111. — Бібліогр.: 12 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Ähnliche Einträge