Мінливість будови товстої кишки у бізонів і бантенгів та їх гібридів із домашньою коровою - Самчук, В.А.; Стекленьов, Є.П. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Изучены особенности строения толстой кишки бизона, бантенга, домашней коровы и их гибридов. Полученные результаты указывают на изменчивость её строения у диких и домашних быков и их гибридов. Вивченні особливості будови товстої кишки бізонів, бантенгів, домашньої корови та їх гібридів. Отримані результати вказують на мінливість її будови у диких і домашніх биків та їх гібридів. The features of structure of large intestine of bison, banteng, domestic cow and their hybrids are studied. The got results specify on changeability of its structure at wild and domestic bulls and their hybrids.