Цінність батьківських ліній соняшнику як компонентів гібридних комбінацій за основними селекційними ознаками - Кириченко, В.В.; Коломацька, В.П.; Боровська, І.Ю.; Сивенко, В.І. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Викладено результати оцінки селекційної та генетичної цінності батьківських ліній за рівнем господарських ознак та ураженістю збудником фомопсису, їх стабільністю по роках та донорськими властивостями. Представлены результаты оценки селекционной и генетической ценности родительских линий подсолнечника по уровню хозяйственных признаков и пораженностью возбудителем фомопсиса, их стабильности по годам и донорскими свойствами. The results of evaluation of plant breeding and genetic values of parental lines of sunflower in terms of economic traits and resistance to phomopsis agent, their stability from year to year and donor properties.