Вплив бетастимуліну та акварину на якість насіння цукрових буряків - Лялько, І.І.; Дубровна, О.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Вивчено сумісний вплив препаратів “Бетастимулін” та ”Акварин №5” на енергію проростання та схожість насіння цукрових буряків. Експериментально доведено,
що обробка фізіологично активними речовинами сприяє покращанню селекційних
якостей даної культури. Исследовано совместное влияние препаратов “Бетастимулин” и “Акварин №5”
на энергию прорастания и всхожесть семян сахарной свеклы. Экспериментально
доказано, что обработкафизиологически активніми веществами способствует улучшению селекционных качеств данной культуры Joint influence of preparations “Betastimulin” and “Аcvamarin №5” on energy of
germination and germinability seeds of a sugar beet is investigated. It is experimentally
proved, that processing physiologically active substances improvement of breeding
qualities of the given culture.