Еволюційний розвиток статі Cannabis sativa L.: гермафродитизм — однодомність — дводомність - Міщенко, С.В (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
На основе анализа литературных источников поданы аргументы в пользу концепции эволюции пола конопли в направлении гермафродитизм → однодомность
→ двудомность. На основі аналізу літературних джерел подано аргументи на користь концепції
еволюції статі конопель у напрямку гермафродитизм → однодомність → дводомність. The conception of hemp sex type evolution in the direction of hermaphroditism → monoeciousness → dioeciousness is proved on the basis of analyzes of literature sources.