Логічні конструкції у драмах Лесі Українки - Кратко, М. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Вказано деякі логічні елементи, які Леся Українка використовувала у драматичних творах. Ці елементи належать лише так званій класичній логіці, багатозначні й модальні логіки зовсім не бралися нами до уваги. Приклади наведено з драм „В катакомбах”, „На полі крові”, „Одержима”, „Адвокат Мартіан”. Some logical elements used by Lesya Ukrainka in her drama are shown in the article. They belong to logic named as classical one only, meaningful and modal logics weren’t taken into the consideration. Examples are taken from dramas “In catacombs”, “On bloody field”, “The Obstinate”, “Advocate Martian”.