Мінливість урожайності та хімічного складу рослин петрушки кучерявої в залежності від дії синтетичних аналогів фітогормонів - Горова, Т.К.; Явдик, І.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Встановлено позитивний вплив синтетичних аналогів фітогормонів у водних розчинах гіберелінової кислоти у діючій концентрації 3 мг/л та в суміші її з індолілоцтовою кислотою — 1 мг/л на врожайність коренів і маси розетки зелених листків петрушки кучерявої листкової. Установлено положительное влияние синтетических аналогов фитогормонов в водных растворах гибберилловой кислоты в действующей концентрации 3 мг/л и в смеси ее с индолилуксусной кислотой — 1 мг/л на урожайность корней и массы розетки зеленых листьев петрушки кучерявой листовой. Positive influence of synthetic analogues of phytohormone is set in water solutions of gibberellins acid in an operating concentration 3 mg/l and in mixture of him from and indolilvinegar acid — 1 mg/l on the productivity of roots and mass of wall outlet of green sheets of parsley a curly puff and root crops and mass of wall outlet of sheets.