Генетичний контроль ознаки стерильність-фертильність у ріпаку ярого - Черненко, А.Д.; Парій, Ф.М.; Парій, М.Ф. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Наведено результати досліджень по виділенню носія ознаки “стерильність” та визначенню генетичного контролю ознаки “стерильність-фертильність” у ріпаку ярого. Приведено результаты исследований по выделению носителя признака “стерильность” и определению генетического контроля признака “стерильностьфертильность” у рапса ярового. The results of studies on the allocation of sterility trait carrier, and the definition of genetic control of the “sterility-fertility” trait in spring oilseed rape are shown.