Дослідження нуклеотидної послідовності плазміди pЕС1257 - Поліщук, Л.В.; Лукянчук, В.В.; Марієвський, В.Ф.; Рубан, Н.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Проведено сіквенс-аналіз колійної плазміди pEC1257 (5,0 тпн). Порівняння
встановлених нуклеотидних послідовностей фрагментів плазміди pЕС1257 з
відповідними Інтернет-базами даних дозволили виявити тотожність (88-91%) первинної
будови фрагменту її ДНК з рядом плазмідних та хромосомних ДНК мікроорганізмів,
представників різних родів та видів. Проведено сиквенс-анализ колийной плазмиды pEC1257 (5,0 тпн). Сравнение
определенных нуклеотидных последовательностей фрагментов плазмиды pЕС1257 с
соответствующими Інтернет базами данных позволили выявить гомологию (88-91%)
первичного строения фрагмента ее ДНК с рядом плазмидных и хромосомных ДНК
микроорганизмов, представителей различных родов и видов. Sequence analyze of Escherichia coli plasmid pEC1257 (5.0 bp) was carried out.
Comparison of determined nucleotide sequences of plasmid pEC1257 with corresponding
Internet databases have allowed real homology (88-91%) of primary structure of its fragment DNA to a number of plasmid and chromosomal DNA of microorganisms, representatives of
various species and genera.