Естетика Лесі Українки: проблема авторського понятійного словника - Моклиця, М. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Аналізуються різні випадки вживання літературознавчих термінів Лесею Українкою, переважно в статтях, частково в листуванні, окреслюються параметри термінів, які складають авторський понятійний словник. In the article different ways of using of literary terms by Lesya Ukrainka, mostly in the articles, partly in the letters are analyzed. The parameters of terms of author’s concept vocabulary are described.