У психопоетикальному світі Лесі Українки (Стаття третя) - Михида, С. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Розглядаються окремі аспекти психічного буття Лесі Українки, виявляються внутрішні поетикотворчі чинники. Some aspects of psychical life of Lesya Ukrainka are scrutinized, inner poetic factors are revealed.