Дослідження ефективності формування ембріонів кролів in vitro - Ковтун, С.І.; Зюзюн, А.Б.; Щербак, О.В.; Гончаренко, Л.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Обсуждается эффективность получения эмбрионов кроликов in vitro с использованием эпидидимальных сперматозоидов для оплодотворения яйцеклеток вне
организма. Установлено, что высокий уровень формирования эмбрионов кроликов
in vitro позволяет использовать их в исследованиях по трансгенезу и клонированию
животных. Обговорюється ефективність одержання ембріонів кролів in vitro з використанням епідидимальних сперматозоїдів для запліднення яйцеклітин поза організмом.
Встановлено, що високий рівень формування ембріонів кролів in vitro дозволяє
застосовувати їх у дослідженнях з трансгенезу та клонування тварин. It is discussed effects of production rabbit embryo in vitro with using epididymal
spermatozoa for in vitro ova fertilization. It is set high level forming in vitro rabbit embryos
allows to using them in researches of animal transgenic and cloning.