Розмноження представників роду Crataegus L. у культурі in vitro - Небиков, М.В.; Сержук, О.П. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Представлены результаты сравнительного анализа регенерационной способности представителей рода Crataegus в культуре in vitro. Проанализировано влияние
минеральной основы и гормонального состава питательных сред на морфогенные
процессы. Представлено результати порівняльного аналізу регенераційної здатності
представників роду Crataegus у культурі in vitro. Проаналізовано вплив мінеральної
основи та гормонального складу живильних середовищ на морфогенні процеси. The results of comparative analysis of the genus Crataegus representatives regenerative ability in the in vitro culture are given. An impact of mineral basis and hormonal
composition of nutrient mediums on the morphogeny processes was analyzed.