Міжнародний День рослин в Україні - Красиленко, Ю. (Український ботанічний журнал, 2015)
Міжнародний День рослин (Fascination of Plants
Day, FoPD) уже втретє, під егідою Європейської
організації біології росин (European Plant Science
Organisation, Брюссель), відзначили 18 травня 2015
року у понад 50 країнах світу.