Цінна праця про фітоінвазії у Вірменії - Протопопова, В.В.; Мосякін, С.Л.; Шевера, М.В. (Український ботанічний журнал, 2015)
Рецензія: Г.М. Файвуш, К.Г. Таманян. Инвазионные и экспансивные виды растений Армении. — Ереван: Институт ботаники НАН РА, 2014. — 272 с.