Пам’яті Василя Івановича Комендаря - Сабадош, В.І.; Бесеганич, І.В.; Мигаль, А.В.; Андрик, Є.Й. (Український ботанічний журнал, 2015)
24 червня 2015 року пішов із життя доктор біологічних наук, заслужений професор Ужгородського національного університету Василь Іванович Комендар.