Оценки некоторых функционалов для открытых множеств - Бахтин, А.К. (Нелінійні коливання, 2005)
Розв’язано новi екстремальнi задачi про неперетиннi областi з вiльними полюсами на променях. Отримано аналогiчнi результати для вiдкритих множин. We solve new extremal problems on nonoverlapping regions with free poles on the rays. Similar results are obtained for open sets.