Якісна поведінка розв'язків випадково збуреного рівняння реакції-дифузії - Капустян, О.В.; Перегуда, О.В.; Хосе, В. (Нелінійні коливання, 2005)
На основi розробленої абстрактної теорiї випадкових атракторiв дисипативних за ймовiрнiстю систем дослiджено якiсну поведiнку розв’язкiв неоднозначно розв’язного рiвняння реакцiїдифузiї, збуреного випадковим "cadlag"процесом. On the basis of the developed abstract theory of random attractors of probability dissipative systems, we
study the qualitative behavior of solutions to the reaction-diffusion equation perturbed by a stochastic
"cadlag"process in the case where the equation does not have the solution uniqueness property.