Молекулярно-генетическое исследование криптических плазмид Erwinia carotovora - Сергеева, Ж.Ю.; Горб, Т.Е.; Бурова, Л.М.; Товкач, Ф.И. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
На основе транспозонного мутагенеза разработан подход для изучения
молекулярно-генетической организации криптических плазмид важной
фитопатогенной бактерии Erwinia carotovora и выяснения их роли в её экологии. На основі транспозонного мутагенезу розроблено підхід для вивчення
молекулярно-генетичної організації криптичних плазмід важливої фітопатогеної
бактерії Erwinia carotovora та з’ясування їх ролі в її екології. A new approach based on transposon mutagenesis was created for study of moleculargenetical
organization of cryptic plasmids of important phytopathogenic bacterium Erwinia
carotovora and identification of their role in its ecology.