Лев Сергійович Балашов. Світлої пам’яті вченого - Дубина, Д.В. (Український ботанічний журнал, 2015)
17 червня 2015 р. на 86-му році перестало битися
серце відомого вченого в галузі геоботаніки,
екології, болотознавства, лукознавства, охорони
природи, доктора біологічних наук, професора,
лауреата премії імені М.Г. Холодного НАН України
Лева Сергійовича Балашова.