Особливості використання короткострокових тестів для дослідження мутагенної активності пестицидів - Сенченко, Т.В.; Болтіна, І.В.; Костик, О.Л.; Ткачук, О.М.; Лепьошкін, І.В.; Кравчук, О.П. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Исследование токсичных свойств пестицидов должно быть частью исследований мутагенной активности. Исследование следует проводить только в комплексе
с применением не менее трех тестов. Дослідження токсичних властивостей пестицидів мають бути частиною
досліджень мутагенної активності. Дослідження слід проводити тільки в комплексі
з застосуванням не менше трьох тестів. Research of toxic properties of pesticides must be part of researches of mutagenicity.
Research it is necessary to conduct only in a complex with application no less than three
tests.