Викладання медичної генетики в медичному вузі в світлі болонського процесу - Піскун, Р.П.; Ніколаєнко, О.О.; Ващук, А.А.; Шевчук, Т.І.; Горбатюк, С.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
На практичних заняттях з медичної генетики розглядаються як питання генетичного контролю механізмів функціонування організму людини на різних рівнях
його організації так і застосування досягнень геноміки, генної терапії в діагностиці,
лікуванні і профілактики захворювань. На практических занятиях по медицинской генетики рассматриваются как
вопросы генетического контроля механизмов функционирования организма человека на разных уровнях его организации так и применение достижений геномики,
генной терапии в диагностике, лечении и профилактике заболеваний. Both the questions of genetic control of human organism functioning mechanisms
at various levels of its organization and application of genomics, genetic therapy achievements in diagnosis, treatment and prophylaxis of diseases are highlighted at the medical
genetic practical lessons.