Метаболічна інженерія дріжджів Hansenula polymorpha та Pichia stipitis для конструювання штамів з покращеною алкогольною ферментацією ксилози - Дмитрук, К.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
За допомогою методів метаболічної інженерії було сконструйовано рекомбінантні штами дріжджів H. polymorpha та P. stipitis з покращеною алкогольною ферментацією ксилози. С помощью методов метаболической инженерии сконструированы рекомбинантные штаммы дрожжей H. polymorpha и P. stipitis с улучшенными параметрами алкогольной ферментации ксилозы Recombinant yeast strains of H. polymorpha and P. stipitis with increased alcoholic fermentation of xylose were constructed using metabolic engineering approaches.