Экстремальные задачи и квадратичные дифференциалы - Бахтин, А.К.; Таргонский, А.Л. (Нелінійні коливання, 2005)
Вивчаються екстремальнi задачi про областi з вiльними полюсами, що належать променевим
системам точок. We study extremal problems for regions with free poles lying in ray systems of points