Область сходимости итерационной процедуры для слабонелинейной краевой задачи - Чуйко, A.С. (Нелінійні коливання, 2005)
Знайдено оцiнки областi значень малого параметра, для яких зберiгається збiжнiсть iтерацiйної процедури для побудови розв’язкiв нетерової слабконелiнiйної крайової задачi для системи
звичайних диференцiальних рiвнянь у критичному та некритичному випадках. We find estimates for values of the small parameter such that the iteration procedure used to construct
solutions of a Noetherian semi-nonlinear boundary-value problem for a system of ordinary differential
equations is convergent in both the critical and the noncritical cases.