Мирону Онуфрiйовичу Лозинському — 75 років (Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України, 2008)
22 серпня виповнилося 75 років відомому вченому в галузі органічної хімії — хімії гетеро-циклічних сполук та хімії біологічно активних речовин, технології тонкого органічного синтезу — доктору хімічних наук, професору, академіку НАН України Мирону Онуфрійовичу Лозинському.