Минуле і сучасне біологічної науки у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (1834–2014 рр.) - Мусієнко, М.М.; Бацманова, Л.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2014)
The historical account of the biological science development in Taras Shevchenko National University of Kyiv from 1834–2014 ‘s period has been shown.