Про оборотність оператора d/dt + A у просторі L₂(R, H) - Городній, М.Ф.; Чайковський, А.В. (Нелінійні коливання, 2006)
Посилено твердження про неперервну оборотнiсть у просторi L₂(R, H) оператора
d/dt + A, де
H — комплексний гiльбертiв простiр, A — секторiальний оператор зi спектром у правiй пiвплощинi C. We generalize the assertion on continuous invertibility of the operator d/dt + A in the space L₂(R, H). Here
H is a complex Hilbert space, A is a sectorial operator with the spectrum inside the right half-plane of C.