Периодические решения системы нелинейных интегро-дифференциальных уравнений с импульсным воздействием - Шкиль, Н. И.; Завизион, Г.В.; Самойленко, М.В. (Нелінійні коливання, 2005)
Одержано умову iснування єдиного перiодичного розв’язку системи нелiнiйних iнтегро-диференцiальних рiвнянь з iмпульсною дiєю. Розв’язок подано у виглядi границi перiодичних iтерацiй.
Наведено оцiнки швидкостi збiжностi i точного розв’язку системи. We obtain a condition for existence and uniqueness of a periodic solution of a system of nonlinear integrodifferential equations with an impulsive effect. The solution is represented as a limit of periodic iterations.
We give estimates for the convergence rate and the exact solution.