Ускорение сходимости итерационной процедуры для слабонелинейной краевой задачи - Чуйко, С.М. (Нелінійні коливання, 2006)
Побудовано нову iтерацiйну процедуру для знаходження розв’язкiв нетерової слабконелiнiйної
крайової задачi для системи звичайних диференцiальних рiвнянь у некритичному випадку. We obtain a new iteration procedure for finding solutions of a Noetherian weakly nonlinear boundaryvalue problem for a system of ordinary differential equations in the noncritical case.