Асимптотична еквівалентність розв'язків нелінійних стохастичних систем Іто - Креневич, А.П. (Нелінійні коливання, 2006)
Дослiджується питання асимптотичної еквiвалентностi систем нелiнiйних звичайних i стохастичних рiвнянь у сенсi середнього квадратичного та з iмовiрнiстю одиниця. We study conditions for asymptotic equivalence in mean square and with probability one of nonlinear
ordinary and stochastic Ito systems.