Критический случай для сингулярно возмущенных нетеровых краевых задач - Каранджулов, Л.И. (Нелінійні коливання, 2008)
Побудовано асимптотичний розклад розв’язку у критичному випадку для лiнiйних сингулярно
збурених систем звичайних диференцiальних рiвнянь нетерового типу. Послiдовно визначено
всi члени асимптотичного розкладу методом примежових функцiй i псевдообернених матриць. We construct an analytic expansion of the solution in the critical case for systems of singularly perturbed
linear ordinary differential equations of Noether type. Inductively, we determine all terms in the asymptotic
expansion by using the method of bounding functions and pseudoinverse matrices.