Новий підхід до дослідження існування та побудови періодичних розв'язків систем диференціальних рівнянь - Лучка, А.Ю. (Нелінійні коливання, 2008)
Методы, разработанные для решения общих уравнений с ограничениями, применяются к построению периодических решений систем дифференциальных уравнений. We apply the methods developed for solutions of general equations with restrictions to construction of
periodic solutions of systems of differential equations.