Про серійні частково впорядковані множини з додатно означеною квадратичною формою Тітса - Бондаренко, В.М.; Стьопочкіна, М.В. (Нелінійні коливання, 2006)
Описано всi серiйнi частково впорядкованi множини з додатно означеною квадратичною формою Тiтса i доведено, що довiльна частково впорядкована множина порядку бiльшого за 7 iз
додатно означеною формою Тiтса є серiйною. We have described all series partially ordered sets with positive definite Tits form and prove that an arbitrary partially ordered set of order greater than 7 with a positive definite Tits form is series.