Аппроксимация пучка решений линейных дифференциальных включений - Плотникова, Н.В. (Нелінійні коливання, 2006)
Побудовано апроксимацiю жмутка розв’язкiв лiнiйного iмпульсного диференцiального включення за допомогою системи лiнiйних iмпульсних диференцiальних рiвнянь з похiдною Хукухари. We construct an approximation for a pencil of solutions of a linear impulsive differential inclusion in terms
of a system of linear impulsive differential equations with the Hukuhara derivative.