О расщеплении вырожденной сингулярно возмущенной линейной системы дифференциальных уравнений - Потороча, В.В.; Самойленко, В.Г. (Нелінійні коливання, 2006)
Вивчається питання про розщеплення сингулярно збурених систем диференцiальних рiвнянь з
виродженням. We study the decomposition problem for singularly perturbed systems of differential equations with a
degeneration.