Область сходимости итерационной процедуры для автономной краевой задачи - Чуйко, С.М. (Нелінійні коливання, 2006)
Знайдено оцiнку областi значень малого параметра, для яких зберiгається збiжнiсть iтерацiйної процедури для побудови розв’язкiв автономної нетерової слабконелiнiйної крайової задачi
для системи звичайних диференцiальних рiвнянь у критичному випадку. We find an estimate for the region for values of a small parameter where the convergence of an iteration procedure for constructing solutions of an autonomous Noetherian weakly nonlinear boundary-value
problem for a system of ordinary differential equations in the critical case is preserved.